KASSASALDO VUOROJEN MAKSUSSA

AJANKOHTAISTA

Loppuviikolle vapaita vuoroja varattavissa yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa varten ! Meillä harrastat väljästi ja terveys edellä. Käytäthän maskia ja käsidesiä kentän ulkopuolella 😷Vuoroja löytyy kaikkiin lajeihimme Kispissä ja Januksella, varaa omasi tennishalli.net ✅ Nähdään kentällä 👋🏾#mailapelitlahti #sulkapallolahti #lahti #lahtitekemistä #kispi #kispiareena #janusareena ... See MoreSee Less
View on Facebook
Nettisivuilla tennishalli.net nyt päivitetty koronaohjeistus halleillemme ❗️Molemmissa halleissa pääset aukioloaikojemme puitteissa pelaamaan yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa varten.Tilaa ja väljyyttä meiltä löytyy. Käyhän kokeilemassa esimerkiksi pickleballia, jota voit pelata vakiintuneen peliporukkasi kanssa ihan omassa rauhassa Janus sulis 5 -kentällä. Verkko on helppo siirtää ylös ja alas ja välineet saat vuokrattua Kispi Areenalta 🏏Laita seurantaan myös instagramimme @lahdentennisjasquashkeskus niin tiedät ensimmäisenä mitä mailapelien parissa tapahtuu 😎#mailapelitlahti #sulkapallolahti #tennislahti #pickleball #kispiareena #janusareena ... See MoreSee Less
View on Facebook
Hyvää uutta vuotta 2022 🎆 Loppiaisena Kispi ja Janus auki klo 22 asti ja vuoroja varattavissa yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa varten, tervetuloa pelaamaan 🎾🏓🏸⛳️⚫️#tekemistälahti #lahti #lahtimailapelit #mailapelitlahti ... See MoreSee Less
View on Facebook
Lämmintä joulua toivottaa koko tennishallimme väki 🎄 24. ja 25. päivä Kispi Areena suljettu, Janus Areena auki nettiajanvarauksella.Seurailkaahan tiedottamistamme täällä somessa ja tennishalli.net. Kerromme heti, kun lisätietoa mahdollisista rajoituksista tulee ! Toivotaan parasta ja pidetään toisistamme huolta ❣️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Kassasaldo vuorojen maksussa

Sisäkauden alkaessa on otettu käyttöön kassasaldotoiminto. Toiminto antaa henkilökunnalle mahdollisuuden lisätä maksusaldoa jokaiselle ajanvarausjärjestelmään rekisteröityneelle käyttäjälle. Kassasaldoon voi tallettaa esim. liikuntaseteleitä, myöhempää käyttöä varten.

Kassasaldosta asiakas voi maksaa itse vain koko pelitunnin varauksen (koskee vain yksittäisiä varauksia ei vakiovuoroja/osaketunteja).

Lahden Tennis- ja Squashkeskuksen henkilökunta voi vähentää pelitunnista tarvittaessa myös osasaldon. Kyseessä voi tällöin olla myös vakiovuoro tai osaketunti. Edellytys on, että varaus on tehty saldoa käyttävän asiakkaan nimiin, eikä samasta tunnista voi tehdä useampaa kassasaldo maksua.

Kysyy lisätietoja asiasta henkilökunnalta.