TENNISHALLI FACEBOOKISSA

AJANKOHTAISTA

Januksen laajennustyöt ovat alkaneet 🪜 Uudet kentät on tarkoitus saada käyttöön sisäkauden alkajaisiksi eli 21.8.Laajenusosaan tulee yksi tennis- ja kaksi monitoimikenttää. Monitoimikentillä pelaat niin pickleballia, sulkapalloa kuin minitennistäkin 🏏🏸🎾Tiedotamme ensi viikolla tulevien vakiovuorojen varaamisesta kentille, joten laitathan meidät seurantaan ja kuulet ensimmäisenä ajankohtaiset 🤩#tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #pickleball ... See MoreSee Less
View on Facebook
Sisäkauden vakiovuorot päättyvät su 21.5. Muistathan varmistaa vuorosi jatkon ensi sisäkaudelle viimeistään 15.6. mennessä. Allekirjoita uusi sopimus Kispi Areenan respassa. Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta ja muistathan että hallit ja kentät käytössä myös koko kesän, kesähinnoilla.15.6.2023 jälkeen vahvistamatta jääneitä vuoroja tarjotaan kaikille halukkaille.Muistathan myös, että voit käyttää sisäkauden aikana myymättömistä vakiovuoroista muodostunutta pankki-/varastosaldoa irtovuorojen varaamiseen Lahden Tennis- ja Squashkeskuksen kentillä 20.8. asti. Uuden sisäkauden alussa, eli 21.8., pankki-/varastosaldo nollautuu.Kentillä nähdään 💚#tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus ... See MoreSee Less
View on Facebook
Meillä pelataan tänään Kispi Cup 🏸 Lahti-Sulkkis järjestää matalan kynnyksen turnauksen, jossa luokkina ovat avoin, C, harraste/MK NK, MN, NN ja SN.Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan 🤩#kispiareena #sulkapallolahti #lahtisulkkis ... See MoreSee Less
View on Facebook
Olemme auki läpi vapun, jos pelit maistuvat kaiken siman ja munkkeroisten keskellä 😋🍩Kispi Areenan poikkeusaukiolot:SU 9-18MA 9-22Janus Areena auki nettivarauksin normaalisti.Riemun, naurun ja serpentiinin täyttämää vappua 🎉🎈#tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #squashlahti #mailapelitlahti ... See MoreSee Less
View on Facebook
Nyt sinne pääsee, nimittäin Kispin ulkopadelkentille 🎾 Vuorojen hinnat vaihtelevat 22 eurosta 30 euroon ja 10-kortilla (200 €) pelaat kaikilla 22 euron tunneilla Kispissä sekä Januksella. Osta omasi Kispi Areenan tiskiltä 😎Ja sitten vuoroa varaamaan tennishalli.net ✅#tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #ulkopadel #padelkispi #kisapuistopadel ... See MoreSee Less
View on Facebook

Löydät Lahden Tennis- ja squaskeskuksen myös Facebookista. Ajankohtaiset asiat, tiedot kursseista, turnauksista ja poikkeusaukioloajoista löydät internesivujen lisäksi myös täältä.

Tykkää ja seuraa!