Lahden Tennis- ja Squashkeskus Oy laajentaa tulevana kesänä vuonna 2014 rakennettua Janus-areenaa. Laajennusta varten on saatu rakennuslupa kaksi viikkoa sitten ja rakentaminen on tarkoitus aloittaa maanrakennustöillä säiden niin salliessa huhtikuun puolivälin jälkeen. Janus-areena pysyy toki käytössä ainakin sisäkauden loppuun 13.5. asti.

Laajennusosa tulee käsittämään yhden uuden tenniskentän, yhden sulkapallokentän (jota voi käyttää mm. minitennikseen) sekä uutena lajina yhden Padel kentän. Uusien kenttien vakiovuorojen myynit alkaa kesäkuun aikana (tällä hetkellä varauksia ei oteta vastaan). Tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan vielä erikseen.

Mitä tai mikä on Padel. Padel on mailapeli, jossa yhdistetään tenniksen ja squashin ominaisuuksia. Se on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu lähes kaikille kiinnostuneille. Koska Padelia pelataan aina nelinpelinä, se on luonteeltaan selvästi sosiaalisempi peli kuin yksikään muu mailapeli. Pallo pysyy usein pelissä pitkäänkin ennen pisteen ratkeamista ja aloittelevat pelaajatkin saavat nopeasti aikaan mielekästä ja kuntoa kohottavaa peliä.

Katso tästä kuinka ammattilaiset pistävät parastaan.