Arvoisa asiakkaamme!

Kannamme omalta osaltamme yhteiskunnallisen vastuumme tässä ikävässä koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa. Suomen hallituksen suosituksen mukaisesti Lahden Tennis- ja Squashkeskus Oy:n molemmat mailapelihallit suljetaan koronaviruksen COVID-19 leviämisen estämiseksi toistaiseksi alkaen 18.3. ja tämän tiedon mukaan ainakin 13.4. asti.

Kaikki pelivuorot perutaan siis keskiviikosta lähtien, eikä niistä luonnollisestikaan veloiteta. Jos vuoro on maksettu ennakkoon verkkomaksuna tai kassasaldolla, palautuu tuo summa vuoron perumisen yhteydessä automaattisesti asiakkaan saldolle ja sen voi käyttää sieltä myöhemmin.

Jos pelivuoro on maksettu muulla tavoin ennakkoon (laskulla, liikuntaeduilla tai muuten) kyseiseltä ajalta tunnit siirtyvät pelattavaksi/hyödynnettäväksi myöhemmin.

Vuoroja ja maksuja koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Teemu Varpolaan.

teemu.varpola@tennishalli.net 044-383 4339

Ehkäistään yhteisvoimin viruksen eteneminen ja päästään taas pelaamaan!

Seuraa tiedotteitamme www.tennishalli.net ja facebook.com/tennishalli

Lahden Tennis- ja Squashkeskus Oy