Kisapuiston halli aukeaa maanantaina 11.5. jälleen asiakkaiden käyttöön poikkeusjärjestelyin.

Hallin pukuhuoneet eivät ole toukokuun aikana käytössä ja kahvio harjoittaa vain takeaway myyntiä. Terassia ei siis ole avattu, eikä kahvioon voi jäädä virvokkeita nauttimaan. Alkoholituotteita ei myydä ennen viranomaisten lupaa.

Poikkeustilanteen takia kesähinnat tulevat voimaan molemmilla halleilla vasta 1.6. lähtien. Kisapuiston hallin avaaminen mahdollistaa jälleen Janus-areenan ja ulkopadelkenttien vuorojen maksamisen myös muilla tavoilla kuin verkkomaksuna.

Vakiovuorolaisilla on nyt mahdollisuus käydä allekirjoittamassa valmiina odottavat seuraavan sisäkauden sopimukset hallin tiskillä. Seuraavan sisäkauden jatko tulee varmistaa poikkeuksellisesti 30.6. mennessä. Tämän jälkeen vapaaksi jääneitä vuoroja jaetaan eteenpäin 15.7. alkaen.

Muistathan turvallisen pelaamisen ohjeet

  • Pukuhuoneet ja suihkut eivät ole käytössä.

  • Käytävän WC:t ovat käytössä.

  • Huolehdi käsien pesusta ennen ja jälkeen tunnin.

  • Sisäpelikengät tulee vaihtaa ennen kentälle menoa.

  • Huomaathan, että menet kentille vasta pelivuorosi alkaessa ja poistut heti pelivuorojen päätyttyä.

  • Tiloistamme löytyy käsidesiä.

  • Suosittelemme, että riskiryhmiin kuuluvat eivät tulisi pelaamaan toistaiseksi. Tämän lisäksi, mikäli on saapunut ulkomailta (14 vrk:n sisällä) tai sinulla on flunssan oireita, pelaamaan on kiellettyä.

Nämä käytännöt ja säännöt ovat voimassa toistaiseksi.

Seuraa tiedotustamme www.tennishalli.net tai facebook.com/tennishalli