Aluehallintoviraston asettama sulku on päättynyt ja pelaaminen jatkuu molemmilla halleilla tortaina 22.4. alkaen. Vakiovuorot ja osaketunnit palautetaan asiakkaille myös 22.4. lähtien. Ajalle 22.-28.4. tehdyt irtotuntivaraukset eivät palaudu vaan ne tarvitsee asiakkaan tehdä uudelleen. Sisäkausi jatkuu noin kolmisen viikkoa 16.5. asti jonka jälkeen siirrymme kesäkauteen.

Noudatamme halleilla edelleen turvallisen pelaamisen ohjeistusta. Suihku- ja saunatilat on suljettu, pukuhuoneiden käyttöä ei suositella, maskia käytetään muuten kuin pelatessa ja kipeänä ei tietenkään tulla pelaamaan.

Jos olit maksanut tauon takia peruttuja vuoroja jo etukäteen verkkomaksuina tai kassasaldolla kyseiset maksut ovat palautuneet saldollesi. Nyt palautettujen vakiovuorojen (22.-28.4.) maksu pitää tehdä uudestaan jos haluaa hyödyntää tuota vahaa saldoa maksussa. Kysy tarvittaessa lisää teemu.varpola@tennishalli.net

Mahdollisten muutosten takia seuraa tiedotuskanaviamme:
www.tennishalli.net facebook.com/tennishalli ja Instagramissa @lahden_tennis_ja_squashkeskus