Kispi-areena ja Janus-areena pysyvät toistaiseksi avoinna.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 11.1.2022 tekemän jatkopäätöksen mukaan liikuntatilat voidaan pitää auki yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa varten. Yksityis- ja perhe-elämän piirillä tarkoitetaan jokaiselle ihmiselle kuuluvaa henkilökohtaista elämänpiiriä. Pelata voi omien perheyhteisöjen ja tuttujen, vakiintuneiden pelikavereiden kesken. Lisäksi liikuntatilat voidaan pitää auki ammattiurheilijoille ja vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan.

Irto- ja vakiovuorot ovat voimassa normaalisti ajalla 13.-26.1. mutta ne voi halutessaan peruuttaa. Irtovuorot tulee peruuttaa ensisijaisesti itse omilla tunnuksilla varainjärjestelmässä viimeistään 24 h ennen vuoron alkua tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 03-751 3343

Vakiovuoron omistajilla on oikeus perua vakiovuoronsa koronatilanteen vuoksi halleillamme 13.–26.1.2022 väliseltä ajalta. Peruutuksista tulee ilmoittaa viipymättä sähköpostilla teemu.varpola@tennishalli.net. Perutuista vakiovuoroista ei tule maksuvelvoitteita. Samalla kerralla tulee perua kaikki ko. ajanjakson vakiovuorot.

Pukuhuonetilat, suihkut ja saunat on suljettu halleilla 13.-26.1.2022. Pyydämme asiakkaita pukemaan urheiluvaatteet ulkovaatteiden alle jo kotona ja välttämään turhaa oleskelua yleisissä tiloissa.

Kuntosali on kiinni ajalla 13.-26.1.2022

Tiloissamme asioivien tulee edelleen huomioida yleiset turvallisuustoimenpiteet:

– Käytä kasvomaskia – edellytämme kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissa kaikilta 12-vuotta täyttäneiltä muuten kuin varsinaisen liikuntasuorituksen aikana.

– Vältä oleskelua hallin yleisissä tiloissa ja siirry suoraan kentälle ja sieltä pois oman pelivuoron jälkeen.

– Kiinnitä erityistä huomioita turvaväleihin, erityisesti pelivuoron vaihtuessa.

– Harrastukseen saattajien, kuten vanhempien, tulee välttää sisätiloihin tuloa ja siellä oleskelua.

– Kiinnitä erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Kädet tulee pestä ennen kentälle menoa ja sieltä poistuttua. Myös käsidesiä voi käyttää.

– Henkilöt, joilla on flunssan oireita tai jotka ovat altistuneet koronavirukselle tai ovat koronan vuoksi karanteenissa eivät saa tulla pelaamaan halleihimme.

– Jatkamme tilojemme siivousta tavallista tehostetumpana kuten koko koronapandemian ajan.

– Kahvio on auki viranomaismääräysten mukaisesti

Seuraamme edelleen koronavirustilannetta sekä viranomaisten päätöksiä ja tiedotamme muutoksista halleilla, nettisivulla, Facebookissa ja Instagramissa.