Rajoitukset poistuvat

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 1.2.2022 tekemän päätöksen mukaan liikuntatilat voidaan pitää nyt auki kokonaan noudattaen tehostettua terveysturvallista toimintaa.

Pukuhuonetilat, suihkut ja saunat ovat jälleen käytössä.

Kuntosali on myös auki.

Vakiovuorojen osalta noudatetaan taas 10.2. lähtien normaaleja käytäntöjä. Vuoroja ei siis peruta, vaan ne laitetaan tarvittaessa myyntiin. Tällöin vakiovuorolainen vastaa vuoron maksusta mikäli vuoro ei mene edelleen kaupaksi, mutta hän voi pelata mahdollisen rästivuoron kauden aikana.

Tiloissamme asioivien tulee edelleen huomioida yleiset turvallisuustoimenpiteet:

– Suosittelemme edelleen kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissa kaikilta 12-vuotta täyttäneiltä muuten kuin varsinaisen liikuntasuorituksen aikana.

– Kiinnitä erityistä huomioita turvaväleihin, erityisesti pelivuoron vaihtuessa.

– Kiinnitä erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Kädet tulee pestä ennen kentälle menoa ja sieltä poistuttua. Myös käsidesiä voi käyttää.

– Henkilöt, joilla on flunssan oireita tai jotka ovat altistuneet koronavirukselle tai ovat koronan vuoksi karanteenissa eivät saa tulla pelaamaan halleihimme.

– Jatkamme tilojemme siivousta tavallista tehostetumpana kuten koko koronapandemian ajan.

– Kahvio on auki viranomaismääräysten mukaisesti

Seuraamme edelleen koronavirustilannetta sekä viranomaisten päätöksiä ja tiedotamme muutoksista halleilla, nettisivulla, Facebookissa ja Instagramissa.