Janus-areenan uusi laajennusosa saatiin käyttöön perjantaina 8.9. kun ensimmäiset pelaajat pääsivät vuodattamaan hikeä uusille kentille.
Laajennuksessa on käytössä yksi uusi tenniskenttä (kenttä 4) ja kaksi monitoimikenttää (6 ja 7) joilla voi pelata sulkapalloa mutta myös helposti laskettavan verkon ansiosta pickleballia sekä minitennistä.

Kentille kuljetaan vielä reilun viikon verran ulkokautta Heinlammintien puoleisen käyntioven kautta varauksen koodilla. Laajennuksen kentillä ei ole erillisiä pukuhuone- tai suihkutiloja. Samalla koodilla pääsee myös vanhan osan ovesta sisälle varauksen ollessa voimassa. Syyskuun aikana aukeaa myös välikäytävä hallien välille jolloin uusille kentille pääsee myös sisäkautta sulkapallokenttien 1-4 taaitse nykyisen tenniskenttä 2 ja sulkapallokenttä 4 kulmasta.

Kysy vakiovuoroa itsellesi uusille kentille teemu.varpola@tennishalli.net