OHEISPALVELUT

PARHAAT PELIT LAHDESSA

Vuodesta 1980 lähtien toiminut Lahden Tennis- ja squashkeskus sijaitsee Kisapuiston urheilualueella aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Kokonaisuuteen kuuluu myös vuonna 2014 valmistunut
itsepalveluhalli Janus-areena.

Hallien suurimpana omistajana on Lahden Verkkopalloseura, jonka lisäksi tiloissa toimii muun muassa Lahti Squash, Lahti Sulkkis, Lahden Tenniskerho sekä Lahden Kortteliliiga.

Halleissa järjestetään vuosittain turnauksia ja kilpailuja niin tenniksessä, sulkapallossa kuin squashissakin. Tarjolla on myös juniorivalmennusta.

Kulkuyhteydet halleille ovat hyvät ja hallin yhteydestä löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa. Yleisten tilojen lisäksi hallin pukuhuoneet ja saunat ovat pelaajien vapaassa käytössä.

Oheispalvelut Kisapuistossa

Tennishallin C-oikeuksin varustettu Kispi-kahvila palvelee asiakkaita hallin aukioloaikoina. Kispin valikoimasta löytyy kevyiden välipalojen ohella muun muassa erilaisia urheilu ja palautumisjuomia.

Kahvilan yhteydessä toimii pelivälinemyynti, joka vuokraa, myy ja huoltaa pelivälineitä. Kenkien, asujen, mailojen, pallojen, kassien ja mailojen jännityksen lisäksi pelivälinemyynnistä on mahdollista saada kokeiltavaksi myös testimailoja.
Lisätietoja palveluista ja hinnoista saat soittamalla 03-751 3343.

KispiGym

KispiGym on uusi kuntosali Lahden Kisapuiston perinteisessä liikuntaympäristössä. Sali sijaitsee Lahden Tennis- ja Squashkeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. KispiGym sopii kaikille ikään ja ”salikokemukseen” katsomatta.
www.kispigym.fi