PADEL

PADELVALMENNUS

Olen keltaista palloa rakastava padel- ja tennisvalmentaja Lahdesta. Olen Suomen Padel- ja Tennisliiton kouluttama liikunnanohjaaja AMK ja valmentajauraa on takana jo yli 10 vuotta. Vuosien varrella olen toiminut vahvassa yhteistyössä paikallisten seurojen ja hallien kanssa, nykyisin toimien Lahden Verkkopalloseura ry:ssä padeljaoston ja tenniksen Pallokoulun vastuuvalmentajana.

Tennistä olen mäiskinyt muksusta asti, padelin saloihin pääsin vuonna 2015 työskennellessäni valmentajana Lanzarotella.

Valmentajana olen suora ja napakan kannustava, mutta ennen kaikkea yksilöivä. Minulle tärkeää on löytää juuri sinulle sopiva tapa toteuttaa näitä mahtavia lajeja.

 Valmennuspalvelut räätälöidään aina toiveittesi mukaan ja tilattavissa on tenniksen ja padelin yksityistunnit, koko peliporukan workshopit tai yritysten lajitutustumiset.

HINNASTO

Hinnat sisältävät alv, kenttävuokran, lainavälineet sekä opetuksen. 

1 hlö     65€ / h
2-4 hlö     75€ / h
5-6 hlö     90€ / h

Isommille ryhmille ja yrityspaketteihin voit pyytää tarjouksen sähköpostitse.

Lisätiedot ja varaukset:
Kaisa Korkeamäki
kaisa.korkeamaki(at) gmail.com

PADEL

Mailapelien uusinta tulokasta padelia voi pelata yhdellä sisäkentällä Janus-areenalla ja kahdella ulkokentällä Kisapuistossa. Janus-areenalla pyritään pitämään kokeilu tarkoitukseen 3-4 mailaa ja palloja tarjolla (tällä hetkellä koronan takia kokeilumailoja ei ole tarjolla) . Pelisetin voit kätevästi aina myös vuokrata Kispi-areenalta.

Padel on mailapeli, jossa yhdistetään tenniksen ja squashin ominaisuuksia. Se on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu lähes kaikille kiinnostuneille. Koska Padelia pelataan aina nelinpelinä, se on luonteeltaan selvästi sosiaalisempi peli kuin yksikään muu mailapeli. Padel yhdistääkin kuntoilun, mielenkiintoisen pelin ja sosiaalisuuden tavalla, johon hyvin harva urheilumuoto pystyy.

Katso lisäksi www.padel.fi