KASSASALDO VUOROJEN MAKSUSSA

AJANKOHTAISTA

❄️Talviloma kentillä: tule kokeilemaan laajaa valikoimaamme❄️Talviloma on täällä, ja meillä kentät kutsuvat sinua aktiiviseen hauskanpitoon! Ei ole väliä, oletko kokenut konkari vai vasta-alkaja, nappaa kaverisi mukaan ja tule meille pelaamaan tennistä, sulkapalloa, squashia, pingistä, padelia tai golfsimulaattoria💫Käy varaamassa aika :lahdentennisjasquash.cintoia.com tai soittamalla numeroon 03 7513343 Unohda tylsät talvipäivät ja tule hakemaan virtaa elämään, liikuntaan ja nauruun! Nähdään kentillä, missä vauhdista ei ole pulaa! 🎾🏓🏸⛳️#golfsimulaattori#lahdenkisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa ... See MoreSee Less
View on Facebook
Golfsimulaattorilla kohti huippukautta💫Kevät lähestyy ja golfkausi on pian täällä! 🌻⛳️Mikä olisikaan parempi tapa valmistautua kuin treenaamalla golfsimulaattorilla? Voit parantaa lyöntitekniikkaasi ympäristössä, missä voit harjoitella säällä kuin säällä. Tule käymään ja tee golfharjoittelustasi entistäkin nautinnollisempaa ja tehokkaampaa 🌟Ma-pe klo 7-16 15€ / hMa-pe klo 16-22 24€ / hLa klo 8-20 24€ / hSu klo 9-22 24€ / h #golfsimulaattori#lahdenkisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa ... See MoreSee Less
View on Facebook
✨Janus-areena✨Janus-areenamme sijaitsee osoitteessa Heinlammintie 64. Janus-areena on itsepalveluhalli, minne pääset sisälle käyttämällä ovikoodia, jonka olet saanut varauksen yhteydessä. Hallissa on kaksi osaa: uudempi ja vanhempi puoli.Vanhemmalta puolelta löydät tenniskentät 1-3, sulkapallokentät 1-5, padelkentän sekä pukuhuoneet ja katsomoparven. Uudelta puolelta löydät sulkapallokentät 6 ja 7, jotka toimii myös picklebaliin. Uudelta puolelta löytyy myös Zenniz-laitteella varustettu tenniskenttä 4. Linkstä pääset varailemaan vuoroja : lahdentennisjasquash.cintoia.comTervetuloa pelailemaan💛#LahdenKisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa ... See MoreSee Less
View on Facebook
💚Kispi-areena💚Kispi-areena sijaitsee osoitteessa Kariniemenkatu 21.Kispi-areenalta löydät neljä tenniskenttää, viisi sulkapallokenttää, golfsimulaattorin, kolme squash-kenttää ja yhden pöytätenniskentän, joka toimii tarvittaessa neljäntenä squash-kenttänä.Hallistamme löytyy myös kokoushuone minkä voit varata soittamalla numeroon: (03) 751 3343PS. Voit myös tilata pullakahvit kokouksiin alakerran sporttikahvilasta 😉Alakerrasta puheenollen, sieltä löytyy mailapelien erikoisliike Kispi Sports & Bar Cafe ✨Meillä onnistuu välinevuokraus kaikkiin edellä mainittuihin lajeihin, ja tennikseen on myös mahdollista varata pallotykki. Seuraavasta linkistä voit varata itsellesi pelivuoroja:lahdentennisjasquash.cintoia.comTervetuloa pelailemaan💛#lahdenkisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti ... See MoreSee Less
View on Facebook
Let’s gooo! Lahti Cup Baumedi Open!9.-11.2. molemmilla halleilla pelattava Lahti Cup Baumedi Open peruu tennisvuorot seuraavasti:pe 9.2. Kispi-areena klo 17.00 eteenpäin koko illan ja Janus-areena klo 16.00 eteenpäin koko illan kaikki vuorot.la 10.2. molemmat hallit kaikki vuorotsu 11.2. Kispi-areena aamusta klo 16.00 asti kaikki vuorot ja Janus-areena aamusta klo 17.00 asti kaikki vuorotLämpimästi tervetuloa nauttimaan tenniksen huippumatseista❤️#lahdenkisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti ... See MoreSee Less
View on Facebook

Kassasaldo vuorojen maksussa

Sisäkauden alkaessa on otettu käyttöön kassasaldotoiminto. Toiminto antaa henkilökunnalle mahdollisuuden lisätä maksusaldoa jokaiselle ajanvarausjärjestelmään rekisteröityneelle käyttäjälle. Kassasaldoon voi tallettaa esim. liikuntaseteleitä, myöhempää käyttöä varten.

Kassasaldosta asiakas voi maksaa itse vain koko pelitunnin varauksen (koskee vain yksittäisiä varauksia ei vakiovuoroja/osaketunteja).

Lahden Tennis- ja Squashkeskuksen henkilökunta voi vähentää pelitunnista tarvittaessa myös osasaldon. Kyseessä voi tällöin olla myös vakiovuoro tai osaketunti. Edellytys on, että varaus on tehty saldoa käyttävän asiakkaan nimiin, eikä samasta tunnista voi tehdä useampaa kassasaldo maksua.

Kysyy lisätietoja asiasta henkilökunnalta.