KASSASALDO VUOROJEN MAKSUSSA

AJANKOHTAISTA

Oletko jo kokeillut pallotykkiämme? Vuokra vain 15 e/h.Tennisvuoron yhteyteen vuokrattava pallotykki on melkein kuin koutsin kanssa hommia tekisi — tekniikka paranee ja toistoja tulee tuntiin järisyttävä määrä 🤩 Tykissä on mahdollisuus säätää niin tahti kuin nopeuskin. Tykkiä pääset käyttämään varaamalla sekä tennisvuoron että tykin varausjärjestelmästämme. Klikkaa tennishalli.net ja laita pelisi uudelle tasolle 🎾#lahdenkisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa ... See MoreSee Less
View on Facebook
Janus Areenan laajennus on kenttien osalta valmistunut, ja pelaamaan pääsee vaikka heti 💚Laajennusosaan valmistui yksi tenniskenttä sekä kaksi monitoimikenttää, joissa pelaat erityisesti pickleballia, minitennistä ja sulkapalloa. Säädettävät verkot mahdollistavat monipuolisen sporttaamisen myös vaikka koko perheen voimin 🎾🏸Pickleballiin ja muihinkin lajeihin vuokrattavissa pelivälineitä Kispi Areenan respasta. Nouda ja palauta pelien jälkeen ☺️Toistaiseksi laajennusosaan mennään vain ulkokautta oranssista ovesta, mutta pian valmistuva uuden ja aiemman puolen yhdistävä käytävä tulee takaamaan pääsyn pukuhuoneisiin sisäkautta.Varaamaan pääset tennishalli.net, tervetuloa!#lahdenkisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa ... See MoreSee Less
View on Facebook
Tenniksen kaksinpelin hallisarjaan on ilmoittautuminen auki su 10.9. asti. Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 🤩MIKÄ HALLISARJA?Lahden Tennis- ja Squashkeskuksen hallisarja on kaikille tenniksen ystäville avoin. Sarja on tarkoitettu kaiken tasoisille pelaajille. Se ei vaadi kilpailu-/harrastajalisenssiä tai seurajäsenyyksiä, eikä erillistä sarjamaksua. Ainoat kustannukset tulevat pelikentistä ja -palloista. Sarjassa ei myöskään ole kiinteitä peliaikoja, vaan pelaajat sopivat peliajankohdat aina keskenään. Huomaathan, että tätä varten mukana olevan pelaajan on oltava valmis luovuttamaan yhteystietonsa (puhelin ja sähköposti) muiden pelaajien tietoon ja pelaajien nimet näkyvät ottelutuloksissa ja sarjataulukoissa.Ensimmäisen jakson matseja voi pelata 11.9. lähtien. Ennen ilmoittautumista sarjaan luethan läpi säännöt ja ohjeistukset: www.tennishalli.net/hallisarja/ Tervetuloa mukaan uudet ja aiemmin mukana olleet pelaajat 💚#lahdenkisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa #hallisarja ... See MoreSee Less
View on Facebook
Se on syyskuu ja huhhuh minkä tarjouksen se tuokaan mukanaan 🍁 Koko syksyn ajan, eli kunnes kentät laitetaan talviteloille, KAIKKI Kisapuiston ulkopadeltunnit vain 14 e / h 🎾Varaa vuorosi ➡️ tennishalli.net ⬅️#lahdenkisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa 📸 Pinja Heikkilä ... See MoreSee Less
View on Facebook
Tenniksen viime kaudella suosiota niittänyt hallisarja alkaa jälleen 🎾 Sarja on tarkoitettu kaiken tasoisille pelaajille, eikä vaadi kilpailu-/harrastajalisenssiä tai seurajäsenyyksiä.Hallisarjan ensimmänen jakso käynnistyy 11.9. Lähde mukaan haastamaan itsesi ja kanssapelaajat ja ilmoittaudu mukaan 7.9. mennessä teemu.varpola@tennishalli.net.MIKÄ IHMEEN HALLISARJA?Lahden Tennis- ja Squashkeskuksen hallisarja on kaikille tenniksen ystäville avoin. Sarja on tarkoitettu kaiken tasoisille pelaajille. Se ei vaadi kilpailu-/harrastajalisenssiä tai seurajäsenyyksiä, eikä erillistä sarjamaksua. Ainoat kustannukset tulevat pelikentistä ja -palloista. Sarjassa ei myöskään ole kiinteitä peliaikoja, vaan pelaajat sopivat peliajankohdat aina keskenään. Huomaathan, että tätä varten mukana olevan pelaajan on oltava valmis luovuttamaan yhteystietonsa (puhelin ja sähköposti) muiden pelaajien tietoon ja pelaajien nimet näkyvät ottelutuloksissa ja sarjataulukoissa.Ennen ilmoittautumista sarjaan luethan läpi sarjan säännöt ja ohjeistukset: www.tennishalli.net/hallisarja/Tervetuloa mukaan uudet ja aiemmin mukana olleet pelaajat 💚#lahdenkisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa ... See MoreSee Less
View on Facebook

Kassasaldo vuorojen maksussa

Sisäkauden alkaessa on otettu käyttöön kassasaldotoiminto. Toiminto antaa henkilökunnalle mahdollisuuden lisätä maksusaldoa jokaiselle ajanvarausjärjestelmään rekisteröityneelle käyttäjälle. Kassasaldoon voi tallettaa esim. liikuntaseteleitä, myöhempää käyttöä varten.

Kassasaldosta asiakas voi maksaa itse vain koko pelitunnin varauksen (koskee vain yksittäisiä varauksia ei vakiovuoroja/osaketunteja).

Lahden Tennis- ja Squashkeskuksen henkilökunta voi vähentää pelitunnista tarvittaessa myös osasaldon. Kyseessä voi tällöin olla myös vakiovuoro tai osaketunti. Edellytys on, että varaus on tehty saldoa käyttävän asiakkaan nimiin, eikä samasta tunnista voi tehdä useampaa kassasaldo maksua.

Kysyy lisätietoja asiasta henkilökunnalta.