KASSASALDO VUOROJEN MAKSUSSA

AJANKOHTAISTA

Janus-areenan padeltarjous loppukesäksi 💚Nyt kannattaa hyödyntää kesän paras tarjous! Janus-areenan padelvuorot vain 12 €/h koko loppukesän ajan (24.6.–18.8.). Sateisina päivinä Janus-areena tarjoaa suojan, ja helteillä viilentävän keitaan – padelista nauttiminen ei ole koskaan ollut näin edullista!Älä myöskään unohda Kisapuiston upeita ulkopadelkenttiä! Tule ja pelaa 💚Ps. tulevan kauden vakiovuoroja vielä saatavilla www.tennishalli.net#lahtipadel #sulkapallolahti #pickleballlahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa ... See MoreSee Less
View on Facebook
Juhannuksen aukiolo 🌺Kispi-areena on kiinni juhannuksena 21.-23.6. Janus-areenan kentät ovat käytössä keskikesän peleille koko juhannuksen🌸Kispi-areenalla miesten sauna on pois käytöstä arviolta 30.6.-3.7. välisen ajan lauderemontin takia.Ps. Vapaana olevia vakiovuoroja kaudelle 2024-2025 voi nyt mennä katsomaan www.tennishalli.net. Hauskaa juhannusta 🌺 🌻 #lahtipadel #sulkapallolahti #pickleballlahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Lahden Tennis- ja Squashkeskus Oy's cover photo ... See MoreSee Less
View on Facebook
Janus-areena💚🎾Kesän kuumuus ei enää häiritse peli-iloa! Muistathan, että Januksen ilmastoitu halli tarjoaa miellyttävän viileän ympäristön, jossa pelit jatkuvat sujuvasti helteistä huolimatta. Tervetuloa nauttimaan parhaista pelihetkistä mukavassa ja raikkaassa ilmapiirissä Heinlammintiellä❣️Huomioithan, että ensi viikolla Janus-areenan tenniskenttä 3 on pois käytöstä korjaustöiden vuoksi. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, kiitos ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä. #lahtipadel #sulkapallolahti #pickleballlahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa ... See MoreSee Less
View on Facebook
🌻Kispin kesä 2024🌻Nyt alkaa Kispi-areenalla kesäloma vakiovuoroista, mikä tarkoittaa pientä muutosta myös aukioloaikoihimme. Olemme kesän auki seuraavasti Ma-to 9-21Pe 9-20La 10-18Su 10-21Ensi kauden vakiovuorot jatkuvat 19.8.2024 ja päättyvät 25.5.2025. Jos olet kiinnostunut vakiovuorosta tulevalle kaudelle, olethan yhteydessä Teemu Varpolaan ( teemu.varpola@tennishalli.net) tai Kispi-areenan asiakaspalveluun. Käy myös kurkkaamassa meidän kesähinnasto osoitteesta www.tennishalli.net. Kiitämme menneestä kaudesta ja toivotamme oikein ihanaa kesää kaikille💛#LahdenKisapuisto #lahtipadel #sulkapallolahti #pickleballlahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa ... See MoreSee Less
View on Facebook

Kassasaldo vuorojen maksussa

Sisäkauden alkaessa on otettu käyttöön kassasaldotoiminto. Toiminto antaa henkilökunnalle mahdollisuuden lisätä maksusaldoa jokaiselle ajanvarausjärjestelmään rekisteröityneelle käyttäjälle. Kassasaldoon voi tallettaa esim. liikuntaseteleitä, myöhempää käyttöä varten.

Kassasaldosta asiakas voi maksaa itse vain koko pelitunnin varauksen (koskee vain yksittäisiä varauksia ei vakiovuoroja/osaketunteja).

Lahden Tennis- ja Squashkeskuksen henkilökunta voi vähentää pelitunnista tarvittaessa myös osasaldon. Kyseessä voi tällöin olla myös vakiovuoro tai osaketunti. Edellytys on, että varaus on tehty saldoa käyttävän asiakkaan nimiin, eikä samasta tunnista voi tehdä useampaa kassasaldo maksua.

Kysyy lisätietoja asiasta henkilökunnalta.