TENNISHALLI FACEBOOKISSA

AJANKOHTAISTA

❄️Talviloma kentillä: tule kokeilemaan laajaa valikoimaamme❄️Talviloma on täällä, ja meillä kentät kutsuvat sinua aktiiviseen hauskanpitoon! Ei ole väliä, oletko kokenut konkari vai vasta-alkaja, nappaa kaverisi mukaan ja tule meille pelaamaan tennistä, sulkapalloa, squashia, pingistä, padelia tai golfsimulaattoria💫Käy varaamassa aika :lahdentennisjasquash.cintoia.com tai soittamalla numeroon 03 7513343 Unohda tylsät talvipäivät ja tule hakemaan virtaa elämään, liikuntaan ja nauruun! Nähdään kentillä, missä vauhdista ei ole pulaa! 🎾🏓🏸⛳️#golfsimulaattori#lahdenkisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #Pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa ... See MoreSee Less
View on Facebook
Golfsimulaattorilla kohti huippukautta💫Kevät lähestyy ja golfkausi on pian täällä! 🌻⛳️Mikä olisikaan parempi tapa valmistautua kuin treenaamalla golfsimulaattorilla? Voit parantaa lyöntitekniikkaasi ympäristössä, missä voit harjoitella säällä kuin säällä. Tule käymään ja tee golfharjoittelustasi entistäkin nautinnollisempaa ja tehokkaampaa 🌟Ma-pe klo 7-16 15€ / hMa-pe klo 16-22 24€ / hLa klo 8-20 24€ / hSu klo 9-22 24€ / h #golfsimulaattori#lahdenkisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #Pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa ... See MoreSee Less
View on Facebook
✨Janus-areena✨Janus-areenamme sijaitsee osoitteessa Heinlammintie 64. Janus-areena on itsepalveluhalli, minne pääset sisälle käyttämällä ovikoodia, jonka olet saanut varauksen yhteydessä. Hallissa on kaksi osaa: uudempi ja vanhempi puoli.Vanhemmalta puolelta löydät tenniskentät 1-3, sulkapallokentät 1-5, padelkentän sekä pukuhuoneet ja katsomoparven. Uudelta puolelta löydät sulkapallokentät 6 ja 7, jotka toimii myös picklebaliin. Uudelta puolelta löytyy myös Zenniz-laitteella varustettu tenniskenttä 4. Linkstä pääset varailemaan vuoroja : lahdentennisjasquash.cintoia.comTervetuloa pelailemaan💛#lahdenkisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #Janus #Pickleball #mailapelit #mailapelitlahti #mailapelielamaa ... See MoreSee Less
View on Facebook
💚Kispi-areena💚Kispi-areena sijaitsee osoitteessa Kariniemenkatu 21.Kispi-areenalta löydät neljä tenniskenttää, viisi sulkapallokenttää, golfsimulaattorin, kolme squash-kenttää ja yhden pöytätenniskentän, joka toimii tarvittaessa neljäntenä squash-kenttänä.Hallistamme löytyy myös kokoushuone minkä voit varata soittamalla numeroon: (03) 751 3343PS. Voit myös tilata pullakahvit kokouksiin alakerran sporttikahvilasta 😉Alakerrasta puheenollen, sieltä löytyy mailapelien erikoisliike Kispi Sports & Bar Cafe ✨Meillä onnistuu välinevuokraus kaikkiin edellä mainittuihin lajeihin, ja tennikseen on myös mahdollista varata pallotykki. Seuraavasta linkistä voit varata itsellesi pelivuoroja:lahdentennisjasquash.cintoia.comTervetuloa pelailemaan💛#lahdenkisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti ... See MoreSee Less
View on Facebook
Let’s gooo! Lahti Cup Baumedi Open!9.-11.2. molemmilla halleilla pelattava Lahti Cup Baumedi Open peruu tennisvuorot seuraavasti:pe 9.2. Kispi-areena klo 17.00 eteenpäin koko illan ja Janus-areena klo 16.00 eteenpäin koko illan kaikki vuorot.la 10.2. molemmat hallit kaikki vuorotsu 11.2. Kispi-areena aamusta klo 16.00 asti kaikki vuorot ja Janus-areena aamusta klo 17.00 asti kaikki vuorotLämpimästi tervetuloa nauttimaan tenniksen huippumatseista❤️#lahdenkisapuisto #lahtipadel #tennislahti #sulkapallolahti #squashlahti #pickleballlahti #golflahti #kispiareena #janusareena #lahti #kisapuisto #kispi #janus #pickleball #mailapelit #mailapelitlahti ... See MoreSee Less
View on Facebook

Löydät Lahden Tennis- ja squaskeskuksen myös Facebookista. Ajankohtaiset asiat, tiedot kursseista, turnauksista ja poikkeusaukioloajoista löydät internesivujen lisäksi myös täältä.

Tykkää ja seuraa!