TENNISHALLI FACEBOOKISSA

AJANKOHTAISTA

Loppuviikolle vapaita vuoroja varattavissa yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa varten ! Meillä harrastat väljästi ja terveys edellä. Käytäthän maskia ja käsidesiä kentän ulkopuolella 😷Vuoroja löytyy kaikkiin lajeihimme Kispissä ja Januksella, varaa omasi tennishalli.net ✅ Nähdään kentällä 👋🏾#mailapelitlahti #sulkapallolahti #lahti #lahtitekemistä #kispi #kispiareena #janusareena ... See MoreSee Less
View on Facebook
Nettisivuilla tennishalli.net nyt päivitetty koronaohjeistus halleillemme ❗️Molemmissa halleissa pääset aukioloaikojemme puitteissa pelaamaan yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa varten.Tilaa ja väljyyttä meiltä löytyy. Käyhän kokeilemassa esimerkiksi pickleballia, jota voit pelata vakiintuneen peliporukkasi kanssa ihan omassa rauhassa Janus sulis 5 -kentällä. Verkko on helppo siirtää ylös ja alas ja välineet saat vuokrattua Kispi Areenalta 🏏Laita seurantaan myös instagramimme @lahdentennisjasquashkeskus niin tiedät ensimmäisenä mitä mailapelien parissa tapahtuu 😎#mailapelitlahti #sulkapallolahti #tennislahti #pickleball #kispiareena #janusareena ... See MoreSee Less
View on Facebook
Hyvää uutta vuotta 2022 🎆 Loppiaisena Kispi ja Janus auki klo 22 asti ja vuoroja varattavissa yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa varten, tervetuloa pelaamaan 🎾🏓🏸⛳️⚫️#tekemistälahti #lahti #lahtimailapelit #mailapelitlahti ... See MoreSee Less
View on Facebook
Lämmintä joulua toivottaa koko tennishallimme väki 🎄 24. ja 25. päivä Kispi Areena suljettu, Janus Areena auki nettiajanvarauksella.Seurailkaahan tiedottamistamme täällä somessa ja tennishalli.net. Kerromme heti, kun lisätietoa mahdollisista rajoituksista tulee ! Toivotaan parasta ja pidetään toisistamme huolta ❣️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Löydät Lahden Tennis- ja squaskeskuksen myös Facebookista. Ajankohtaiset asiat, tiedot kursseista, turnauksista ja poikkeusaukioloajoista löydät internesivujen lisäksi myös täältä.

Tykkää ja seuraa!