TENNISHALLI FACEBOOKISSA

AJANKOHTAISTA

Jos illalla ei uni tule silmään aikaisin tai aamulla ei tarvitse olla hereillä kukonlaulun aikaan, voit pelata nyt tennistä loppukevään edullisemmin 🎾Kummassakin hallissa klo 21-22 tennistunti koko loppukevään ajan (21.5. asti) kyseisen hallin päivätunnin hinnalla! Tarjous on laskettu myös jo voimassa oleville osake- ja vakiovuoroille sekä huomioidaan mahdollisille uusille vakiovuoroille klo 21 tunneilla.Varaamaan pääset tuttuun tapaan tennishalli.net 🥳#tennislahti #lahtitennis #kispiareena #janusareena #alennus #lepakkovuoro ... See MoreSee Less
View on Facebook
Tekemisen pulaa? Ällös huoli! Meillä pelaat laajalla kattauksella mailapelejä sekä treenaat monipuolisissa kuntosalitiloissamme aukioloaikojemme sisällä. Meiltä pystyt vuokraamaan pelivälineet lajiin kuin lajiin. Myös racket- ja pickleballiin 🤩 Molempiin halleihin välinevuokraus tapahtuu Kispi Areenalla.Mene siis tennishalli.net ja valkkaa viikonlopun laji. Tervetuloa❣️#kispiareena #janusareena #sulkapallolahti #mailapelitlahti #tennislahti #lahtipadel #kispi #Janus #kisapuisto #kisapuistolahti #lahtitekemistä #squashlahti #pingislahti #golfsimulaattori #januspadel ... See MoreSee Less
View on Facebook
Suuren suosion saavuttanut sulkapallokampanja sai pelaajat hyvin liikkeelle tammikuussa. Nyt teidän pyynnöstä uusimme tarjouksen maaliskuun lauantaille eli koko maaliskuun molemmissa halleissa sulkapalloa 10€/h.Muistathan että meillä käyvät maksutapoina liikuntaeduista mm. Smartum, Edenred ja Epassi.Tervetuloa pelaamaan 🤩🏸#kispiareena #janusareena #sulkapallolahti #mailapelitlahti #tennislahti #lahtipadel #kispi #Janus #kisapuisto #kisapuistolahti #lahtitekemistä #squashlahti #pingislahti #golfsimulaattori #januspadel ... See MoreSee Less
View on Facebook
Tenniksen kaksinpelisarjan kolmas jakso on käynnistymässä, ja uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan 🎾 Sarja on tarkoitettu kaiken tasoisille pelaajille, eikä vaadi kilpailulisenssejä tai seurajäsenyyksiä.Kolmas kierros 6.3.-12.5.Uudet pelaajat, ilmoittautukaa mukaan 3. jaksolle laittamalla sähköpostia teemu.varpola@tennishalli.net. Laita ilmoittautumiseen oma nimesi, puhelinnumero ja sähköposti. Ilmoittaudu 3.3. mennessä ✅Pelimuotona on tunnin aikapeli. Järjestäjä määrittää pelaajat lohkoihin, joiden ottelut on pelattava tietyn ajanjakson sisällä. Kierroksen päätyttyä tapahtuvat mahdolliset nousut ja putoamiset seuraaviin lohkoihin.Tervetuloa kauden viimeiselle jaksolle uudet ja jo mukana olevat pelaajat 🙌🏾#tennislahti #kispiareena #janusareena #hallisarja #tennis #tennishalli #lahti ... See MoreSee Less
View on Facebook
Tiesitkö, että Kispi Areenan pöytätenniskentällämme todella on liikkumavaraa pelata lajia kuin Eurosportilla konsanaan.Tilavassa salissa on paikat myös katsojille eli laji toimii erinomaisesti vaikka viikonloppuviihteenä koko poppoolle 👌🏾Laitahan siis kenttä varaukseen tennishalli.net ja Kispissä nähdään 🏓#pöytätennis #pingis #pingislahti #kispiareena #kariniemi #kartano ... See MoreSee Less
View on Facebook

Löydät Lahden Tennis- ja squaskeskuksen myös Facebookista. Ajankohtaiset asiat, tiedot kursseista, turnauksista ja poikkeusaukioloajoista löydät internesivujen lisäksi myös täältä.

Tykkää ja seuraa!