Haluamme muistuttaa, että aina edellisen kuukauden pelivuorot on mahdollista maksaa Kisapuiston hallin kassalla pois seuraavan kuukauden 5. päivään mennessä. Tämän jälkeen avoin saldo siirtyy laskutukseen. Maksutapoina kassalla käyvät käteinen, korttimaksaminen sekä yleisimmät liikuntasetelit ja – kortit.

Nyt Lahden Tennis- ja Squashkeskus Oy:n asiakkailla on myös mahdollisuus oman verkkopankin kautta tilata kuluttajaverkkolasku. Asiakkaan oman verkkopankin pitäisi ehdottaa laskun maksun yhteydessä siirtymistä jatkossa verkkolaskuun. Verkkolaskuun ei tule laskutuslisää.

Testauksen alla on myös sähköpostilaskutus, josta tiedotamme myöhemmin lisää.

Käytössä ajanvarausjärjestelmässä on myös kassasaldo, jonne voi tallettaa pelitunteja varten rahaa valmiiksi. Tuosta saldosta vähennetään sitten pelitunteja niin kauan kuin saldoa riittää. Vähennys saldosta tehdään aina halliyhtiön toimesta automaattisesti kuukausilaskutuksen yhteydessä (ei siis joka pelikerran jälkeen). Halutessaan maksun saldosta välittömästi pelitunnin jälkeen, asiakkaan on itse ilmoitettava siitä kassalle. Kassasaldosta vähennetään aina koko pelitunnin hinta kerralla ja tuo tunti on oltava tehty samoilla tunnuksilla jonne on myös kassasaldoa talletettu. Asiakaan itse tulee valvoa saldon riittävyyttä omista varauksistaan.