Sisäkausi ja sen mukana vakiovuorot alkavat 23.8. Tällöin voimaan tulee myös sisäkauden hinnasto. Tuleva sisäkausi päättyy 15.5.2022.

Pyrimme harrastamaan mailapelejä koronaturvallisesti ja siksi suosittelemme kaikille vielä maskin käyttöä muuten kuin pelatessa. Kipeänä eikä mahdollisessa karanteenissa tietenkään tulla pelaamaan. Mahdollisuuksien mukaan yritetään pitää kiinni myös turvaväleistä.

Kesäkauden aikana Kispi-areenan sulkapallokentät saivat uuden pinnoitteen. Kispi-areenalla sekä naisten että miesten suihku- ja pukuhuonetiloja kunnostettiin hiukan.

Asiakaspalautteiden perusteella tulevan kauden alusta varatun vuoron voi perua järjestelmästä itse enintään 24 tuntia ennen vuoron alkua. Näin vuoroa etsivälle jää aikaa löytää sopiva vuoro ja etenkin itselleen pelikaveri tai pelikaverit vuorolle.

Nähdään kentillä!