Hyvä Lahden Tennis- ja Squashkeskuksen asiakas.

Olemme siirtyneet 3.8.2022 alkaen käyttämään uutta Cintoian varausjärjestelmää.

Olimme pakotettuja järjestelmän vaihdokseen, koska aiemmin käytössä ollut varausjärjestelmämme toimittaja ostettiin liiketoimintakaupassa ja käytössä oleva järjestelmä poistuu tätä myöten käytöstä viimeistään 31.12.2022.

Kauden 2022–2023 vakiovuorolaisten tiedot on siirretty valmiiksi uuteen järjestelmään. Vakiovuorolaiset ovat saaneet 3.8.2022 iltapäivällä erillisen viestin, jossa on ohjeet järjestelmään kirjautumisesta. Tarkistathan, että omat yhteystietosi, mahdolliset saldot sekä vakiovuoron tiedot ovat oikein.

Kaikki muiden täytyy rekisteröityä uuteen järjestelmään 3.8.2022 alkaen. Vanhassa järjestelmässä olleet saldot ja 3.8.2022 jälkeiset irtovuorot on siirretty uuteen järjestelmään. Saat ne näkyviin käyttämällä rekisteröitymisessä samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla oli vanhassa järjestelmässä.
Rekisteröityä voit tästä osoitteesta https://lahdentennisjasquash.cintoia.com

Mikäli sinulla on kysyttävää 3.8. alkaen kirjautumiseen liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen lahdentennisjasquash@cintoia.com. Voit myös kysyä apua asiakaspalvelustamme.

Ystävällisin terveisin
Lahden Tennis- ja Squashkeskus Oy