Sisäkausi 2022-2023 alkaa ja vakiovuorot pyörähtävät käyntiin maanantaina 22.8.

Ajanvarausjärjestelmämme vaihtui elokuun alussa. Olimme pakotettuja vaihtoon, koska edellinen toimittaja ostettiin pois liiketoimintakaupassa ja ohjelman ylläpito lopetetaan. Uusi ohjelma vaatii tietenkin totuttelua kaikilta meiltä niin asiakkailta, kuin henkilökunnaltakin. Vuorojen ja maksujen hallinnoin helpottamiseksi on tärkeää, että kaikki joiden nimissä on varattuja vuoroja ovat kirjautuneet järjestelmään. Tämä takaa meille myös ajankohtaiset yhteystiedot tarvittaessa.

Jos sinulla on siis vakiovuoro tulevalle kaudelle tee kirjautuminen seuraavan ohjeen mukaan:

Pääset kirjautumaan osoitteessa https://lahdentennisjasquash.cintoia.com/login. Käytä kirjautumiseen samaa sähköpostia, joka sinulla oli vanhassa järjestelmässä. Aseta ensin itsellesi uusi salasana. Salasanan saat asetettua käyttämällä sivun alareunassa olevaa ”Salasana unohtunut” -linkkiä. Saat sähköpostiisi linkin asettaa uusi salasana. Kun olet asettanut uuden salasanan, voit kirjautua sisään järjestelmään. Tarkistathan, että omat yhteystietosi, mahdolliset saldot sekä vakiovuoron tiedot ovat oikein.

Jos sinulla ei missään vaiheessa ollut tunnuksia vanhaan järjestelmään tai olet irtovuorojen varaaja käytä tällöin linkkiä https://lahdentennisjasquash.cintoia.com ja tee tunnukset kohdasta rekisteröidy. Ole tämän jälkeen yhteydessä minuun teemu.varpola(at)tennishalli.net jotta saamme mahdollisen vakiovuorosi tunnustesi alle.

Kirjautuminen tai rekisteröityminen on ehdottoman tärkeää!!

Järjestelmässä voit siis hallinnoida vakiovuorojasi esim. maksaa niitä ja laittaa ne tarvittaessa myyntiin, sekä uutena toimintona varastoida vakiovuoron. Jos siis tiedät, että et pääse vuoroasi pelaamaan, mutta tiedät että haluat pelata sen myöhemmin, tällöin voit suoraan varastoida sen. Vastaat vakiovuoron maksusta normaalisti ja voit varata myöhemmin itsellesi irtovuoron ja käyttää varastosta tuon vakiovuoron tämän vuoron maksamiseen.

Toki voit järjestelmästä myös laittaa vakiovuoron ennakkoon myyntiin vanhan tavan mukaan. Jos vuoro menee kaupaksi et vastaa vuoron maksusta, mutta jos se ei mene kaupaksi on vakiovuorolaisen maksettava vuoro, mutta sen voi pelata rästi-/varastovuorona myöhemmin ennen seuraavan sisäkauden alkua.

Irtovuoroa ei voi itse perua jos vuoron alkuun on alle 24h. Tällöin täytyy olla yhtyeessä asiakaspalveluun ja tässäkin tapauksessa katsotaan ensin mahdollisuus siirtää vuoro toiseen ajankohtaan ennen vuoron perumista (peruutus vaatii todella painavan syyn esim. lääkärintodistus). Vakiovuoro laitetaan aina myyntiin tai varastoidaan, sitä ei asiakkaan toimesta koskaan voi perua.