JANUS-AREENA

PARHAAT PELIT LAHDESSA

Vuodesta 1980 lähtien toiminut Lahden Tennis- ja squashkeskus sijaitsee Kisapuiston urheilualueella aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Kokonaisuuteen kuuluu myös vuonna 2014 valmistunut
itsepalveluhalli Janus-areena.

Hallien suurimpana käyttäjänä on Lahden Verkkopalloseura, jonka lisäksi tiloissa toimii muun muassa Lahti Squash, Lahti Sulkkis, Lahden Tenniskerho sekä Lahden Kortteliliiga.

Halleissa järjestetään vuosittain turnauksia ja kilpailuja niin tenniksessä, sulkapallossa kuin squashissakin. Tarjolla on myös juniorivalmennusta.

Kulkuyhteydet halleille ovat hyvät ja hallin yhteydestä löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa. Yleisten tilojen lisäksi hallin pukuhuoneet ja saunat ovat pelaajien vapaassa käytössä.

JANUS-AREENA

 

Tenniskentät

Tenniskenttiä on kolme. Kenttien Novacrylic -alusta on peliominaisuuksiltaan melko hidas.

 

Sulkapallokentät

Sulkapallokenttiä on viisi. neljän kenttäpinta (kentät 1-4) on kansainvälisen sulkapalloliiton hyväksymä Pulastic Regugym, jossa on alla 10 mm joustokerros.

 

Padel

Vuoden 2018 uutuutena on Lahden ensimmäinen padelkenttä. Padel on mailapeli, jossa yhdistetään tenniksen ja squashin ominaisuuksia. Koska Padelia pelataan aina nelinpelinä, se on luonteeltaan selvästi sosiaalisempi peli kuin yksikään muu mailapeli. Padel yhdistääkin kuntoilun, mielenkiintoisen pelin ja sosiaalisuuden tavalla, johon hyvin harva urheilumuoto pystyy.