KISPI-AREENA

PARHAAT PELIT LAHDESSA

Vuodesta 1980 lähtien toiminut Lahden Tennis- ja squashkeskus sijaitsee Kisapuiston urheilualueella aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Kokonaisuuteen kuuluu myös vuonna 2014 valmistunut
itsepalveluhalli Janus-areena.

Hallien suurimpana käyttäjänä on Lahden Verkkopalloseura, jonka lisäksi tiloissa toimii muun muassa Lahti Squash, Lahti Sulkkis, Lahden Tenniskerho sekä Lahden Kortteliliiga.

Halleissa järjestetään vuosittain turnauksia ja kilpailuja niin tenniksessä, sulkapallossa kuin squashissakin. Tarjolla on myös juniorivalmennusta.

Kulkuyhteydet halleille ovat hyvät ja hallin yhteydestä löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa. Yleisten tilojen lisäksi hallin pukuhuoneet ja saunat ovat pelaajien vapaassa käytössä.

KISPI-AREENA

Tenniskentät

Tenniskenttiä on neljä. Kenttien käyttöaste talvikaudella on 90 %. Kenttien Green Set Comfort -alusta on peliominaisuuksiltaan melko hidas.

 

Sulkapallokentät

Sulkapallokenttiä on viisi. Kenttäpinta on kansainvälisen sulkapalloliiton hyväksymä Pulastic Regugym, jossa on alla 10 mm joustokerros.

 

Squashkentät

Squashkenttiä on kolme, joista kentät 1 ja 5 ovat lasiseinäisiä kenttiä. Kenttä 5 on kansainvälisen tason noin satapaikkainen katsomokenttä.

 

Kuntosali

Hallilla toimii hyvin varusteltu kuntosali. Lisätietoja KispiGymistä.

 

Pöytätennis

Hallin alakäytävällä olleista pöytätennispöydistä toinen on squashkenttä 3:n tiloissa. Nyt voit varata peliaikoja siis myös pöytätennikseen ajanvarausjärjestelmästä. Käytävän hälinä ei häiritse pelaamista ja tilaa on vaikka vähän vaativampaankin pelaamiseen.

 

Golfsimulaattori

Tennishallin ParTgolf-simulaattori ja Eagle Stroken 60 aidontuntuisella grafiikalla varustettua kenttää tarjoavat parhaan mahdollisen sisägolfkokemuksen. Naisten ja miesten perusmailasettien lisäksi mailat
myös vasureille.