KISPIGYM

KISPIGYM

KispiGymin sijainti Lahden Tennis- ja Squashkeskuksessa tarjoaa viihtyisän ja urheilullisen ympäristön nykyaikaiseen ja monipuoliseen saliharjoitteluun. Keskuksen pukuhuoneet, suihkut ja saunat ovat KispiGymin salin käyttäjien vapaassa käytössä. Treenin jälkeen voit rentoutua Tennis- ja Squashkeskuksen viihtyisässä Kahvila Kispissä.

 

KISPIGYM KISAPUISTON HALLILLA

KispiGymin ytimen muodostavat erittäin laadukkaat Precorin kuntosalilaitteet. USA:lainen Precor on kehittänyt kuntosalilaitteita yli 30 vuotta tähtäimenään treenaajan henkilökohtainen liikuntakokemus, luonnolliset liikeradat, huippulaatu sekä turvallisuus ja näiden kautta paras treenitulos. Tällä filosofialla Precor on kasvanut maailman johtavaksi kuntosalilaitteiden valmistajaksi, jonka laitteita miljoonat käyttäjät käyttävät tuhansilla saleilla melkein sadassa maassa.

KispiGym haluaa tarjota Precorin laadun ja kokemuksen Lahtelaisille harjoittelijoille. Kuntosalilaitteiden lisäksi salilta löytyvät vapaiden painojen alue, Gymstick-toiminnallisen harjoittelun Crosstraining -häkki sekä Precorin laadukkaat kardiolaitteet lämmittelyä ja aerobista harjoittelua varten.