OHEISPALVELUT

PARHAAT PELIT LAHDESSA

Vuodesta 1980 lähtien toiminut Lahden Tennis- ja squashkeskus sijaitsee Kisapuiston urheilualueella aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Kokonaisuuteen kuuluu myös vuonna 2014 valmistunut
itsepalveluhalli Janus-areena.

Hallien suurimpana käyttäjänä on Lahden Verkkopalloseura, jonka lisäksi tiloissa toimii muun muassa Lahti Squash, Lahti Sulkkis, Lahden Tenniskerho sekä Lahden Kortteliliiga.

Halleissa järjestetään vuosittain turnauksia ja kilpailuja niin tenniksessä, sulkapallossa kuin squashissakin. Tarjolla on myös juniorivalmennusta.

Kulkuyhteydet halleille ovat hyvät ja hallin yhteydestä löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa. Yleisten tilojen lisäksi hallin pukuhuoneet ja saunat ovat pelaajien vapaassa käytössä.

Oheispalvelut Kisapuistossa

Kahvila Kispi

Kisapuiston hallissa asiakkaita palvelee Kahvila Kispi. Sporttikahvilasta löydät pelien tiimellykseen kattavan valikoiman virvokkeita, makeita sekä suolaisia välipaloja ja urheiluvalmisteita anniskeluoikeuksin.

Kahvilan yhteydessä toimivasta KispiShopista vuokraat ja hankit tarvittavat varusteet mailapelien tohinoihin sekä huollatat pelivälineesi, mm. mailojen jännitys ja korjaus. Valikoimassa Wilsonin, Forzan, Babolatin ja Filan huipputuotteet. Kispistä myös padelvälineiden vuokraus ja myynti.

Lisätietoja palveluista ja hinnoista saat soittamalla 03 751 3343 tai kahvilakispi@gmail.com sekä www.kahvilakispi.fi

KispiGym

KispiGym on uusi kuntosali Lahden Kisapuiston perinteisessä liikuntaympäristössä. Sali sijaitsee Lahden Tennis- ja Squashkeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. KispiGym sopii kaikille ikään ja ”salikokemukseen” katsomatta.
www.kispigym.fi