OHEISPALVELUT

PARHAAT PELIT LAHDESSA

Vuodesta 1980 lähtien toiminut Lahden Tennis- ja squashkeskus sijaitsee Kisapuiston urheilualueella aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Kokonaisuuteen kuuluu myös vuonna 2014 valmistunut
itsepalveluhalli Janus-areena.

Hallien suurimpana käyttäjänä on Lahden Verkkopalloseura, jonka lisäksi tiloissa toimii muun muassa Lahti Squash, Lahti Sulkkis, Lahden Tenniskerho sekä Lahden Kortteliliiga.

Halleissa järjestetään vuosittain turnauksia ja kilpailuja niin tenniksessä, sulkapallossa kuin squashissakin. Tarjolla on myös juniorivalmennusta.

Kulkuyhteydet halleille ovat hyvät ja hallin yhteydestä löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa. Yleisten tilojen lisäksi hallin pukuhuoneet ja saunat ovat pelaajien vapaassa käytössä.

Oheispalvelut Kisapuistossa

Kispi Sports & Bar

Kispi Areenalla asiakkaita palvelee Kispi Sports & Bar. Sporttibaari-kahvila, mailapelivarusteiden proshop sekä välinevuokraus ja -huolto ovat avoinna hallin aukioloaikojen mukaisesti.

Anniskeluravintolan puolelta löydät laajan juomavalikoiman lisäksi monipuolisen välipalatarjonnan urheilutuotteineen. Proshopista hankit kätevästi pelireissun yhteydessä tarvittavat välineet palloista kenkiin. Esillä aina myös sen hetken tarjoustuotteet.

Vuokravälineitä on tarjolla padelista pingikseen, eikä vuokraus vaadi etukäteisvarausta. Riittää että olet varannut kentän. Mailoja on mahdollisuus vuokrata Kispistä myös Janus Areenalle.

Välinevuokraus 4€/maila, 2€/pallotuubi
Mailojen huoltopalveluun voit tuoda mailasi jänteiden uusintaan tai korjaukseen sekä gripin vaihtoon.

Lisätietoja palveluista ja hinnoista saat soittamalla 03 751 3343.

KispiGym

KispiGym on uusi kuntosali Lahden Kisapuiston perinteisessä liikuntaympäristössä. Sali sijaitsee Lahden Tennis- ja Squashkeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. KispiGym sopii kaikille ikään ja ”salikokemukseen” katsomatta.
www.kispigym.fi